5 grunner til å ansette en elektriker

Hvis du skal gjøre noe huseierdrevet elektrisk arbeid på riktig måte
Hvis du skal gjøre noe huseierdrevet elektrisk arbeid på riktig måte, vil du trekke tillatelser og få inspektører på besøk.

Det er mange fordeler med å gjøre det elektriske arbeidet ditt. Du sparer penger, det er mer fleksibelt enn å ringe inn og vente på en elektriker, og du kan ringe skuddene.

Til tross for dette kan selv den mer erfarne DIY-elektrikeren komme til det punktet når de føler at det er på tide å ringe til en profesjonell:

1. Tillatelser og inspektører lagt til ligningen

Etter at du har malt stuen din eller flislagt kjøkkenets backsplash, er det bare du og hunden din som "øser og ahhing" over fruktene av arbeidet ditt. Mens du bør opprettholde grunnleggende byggeskikk, kommer ingen etterpå for å sjekke arbeidet ditt. Tillatelse er ikke nødvendig for å male soverommet til barnet ditt. Inspektører trenger ikke å godkjenne trimarbeidet rundt vinduene dine.

Elektrisk arbeid gjør det imidlertid. Hvis du skal gjøre noe huseierdrevet elektrisk arbeid på riktig måte, vil du trekke tillatelser og få inspektører på besøk. Godkjennings- / godkjennelsesprosessen er bare et ekstra frustrasjonsnivå du kan eliminere ved å la elektrikere gjøre jobben. Hvis de gjør det, vil tillatelsen sannsynligvis bli "endelig". Hvis ikke, er det elektrikerens jobb å gjøre det riktig - ikke deg.

2. Elektrisk arbeid er ikke alltid morsomt

I forhold til andre hjemoppussingsjobber som å pusse gips eller grave opp kloakkrør, kan elektrisk arbeid klassifiseres som "morsomt" (sammen med "rent" og "gir etter for logikk.").

Få mennesker tar imidlertid noen gang på seg sitt elektriske arbeid fordi det er morsomt. Når du går tilbake og sammenligner elektrisk arbeid med andre ting i livet ditt som ikke er relatert til ombygging, lek med barna, reiser, spiser ute, ser en filmkjørende 11 kabel gjennom en spindelvev kjeller bleker er ikke bra i sammenligning. Enkelt sagt, du har fått bedre ting å gjøre i livet, og ved å leie ut kan du gjøre disse tingene.

3. Elektrikere vet ting du ikke vet

Du ansetter folk fordi de kan gjøre ting du ikke kan gjøre: fly kommersielle jetfly, forretningssaker, reparere Teslas. Siden du vet absolutt ingenting om oppgaven, er det ingen spørsmål om å ansette en profesjonell.

Du kommer inn i grumsete og ofte farlig territorium når du vet noen få ting om jobben. Som de sier, litt kunnskap kan være farlig.

Problemet forverres når du har fått ombyggingsforfattere som roper fra bølgeprekestolene sine ("Gjør det selv!") Og boligforbedringsbutikker som er overfylte med bokser, kabel, brytere, stikkontakter og lys som praktisk talt ber om å bli installert av et hus.

Dette poenget om kunnskap og erfaring er kjernen i argumentet. Selv om du kjenner til 92% av det elektriske arbeidet, er det de andre 8% som kan skade deg.

4. Elektrikere er dyre, men du kan kontrollere kostnadene

Elektrikere er sanne fagfolk, og når de er i huset ditt, kan du bare høre "pengeklokken" tikker bort og regningen din eskalerer raskt.

Ved å nærme deg smart, skjønt, kan du begrense kostnadene. Enkle ting som å ha kretsene dine riktig kartlagt, kan spare elektrikere fra å gjøre det for deg.

5. Elektrisk arbeid kan være farlig

Døden under ombygging av hjemmet kommer i forskjellige, ofte uventede former. De amerikanske sentrene for sykdomsbekjempelse forteller oss at "fall er fortsatt en ledende årsak til utilsiktet skade [dødsfall] landsdekkende, og 43 prosent av dødelige fall det siste tiåret har involvert en stige." Fra 1992 til 2002 var elektrokusjon nr. 6 i listen over årsaker til omkomne på arbeidsplassen.

Poenget er at huseiere skal frykte årsaker som fremstår som godartede (male huset) like mye som de som har den "skumle etiketten" påført (elektrisk). 200 ampere er nok til å drepe deg, og det er det de fleste hjem har kommet inn i servicepanelene sine. 15A eller 20A kan gjøre det, avhengig av forholdene.

Selv om du er trygg og tar de riktige tiltakene for å forhindre elektrisk støt, må du kontakte en profesjonell når du trenger mer hjelp.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail