Hvordan fikse innfelte lys vårklemmer?

Er en alternativ metode å faktisk punktere det innfelte lyshuset med det ene benet på stiften
Hvis du ikke klarer å skyte på målet, er en alternativ metode å faktisk punktere det innfelte lyshuset med det ene benet på stiften.
 • 3 måter å fikse på kan lette fjærklemmer

  Når de jobber riktig, stikker innfelt lys pent ut av veien og holder seg i samme plan som taket. De er spesielt gode i områder med lite tak som kjellere. Men mekanikken for å få innfelt lys for å holde seg oppe, skylle og komme i veien, kan være vanskelig.

  Hvis du eier innfelt lys, har du utvilsomt minst et par som er i skjev stilling, sannsynligvis på grunn av fjærklips som nekter å holde seg på plass. Hvis du virkelig er uheldig, har det ene lyset flere fjærklips som har mislyktes, og lar hele lyset henge av ledninger.

  3 reparasjoner som kan fikse fjærklemmene

  Før du tar den tredje og mer avgjørende reparasjonen som er beskrevet i denne håndboken, kan det være lurt å først prøve to reparasjoner som ofte anbefales for sviktende lette fjærklips.

  Bøy vårklemmen

  Med lyset frakoblet og tilgjengelig, bøy fjærklemmene utover. Dette kan hjelpe klippene til å gripe bedre inn når lyset skyves på plass.

  Slå vårklemmen

  En annen metode som er anbefalt av noen gjør-det-selv og til og med noen få elektrikere, er å kraftig rappe fjærklemmen en gang og bare en gang på plass med en liten, tung gjenstand, for eksempel et tverrgående tang. Hvis en rap ikke gjør det, vil påfølgende rapp sjelden hjelpe.

  Fest vårklemmen permanent på plass

  Konstruert av tynt metallplate, noen få elektriske ledninger og en lampebase, er det ikke mye for det gjennomsnittlige lyset ditt. Og jo mer du vrikker og maser med lyset, jo mer svekker du strukturen deres. For å permanent fastsette en fjærklips på plass, trenger du bare ett verktøy: en kraftig stiftpistol. Du kan ikke bruke en stiftemaskin eller en lett stiftemaskin.

  Det hjelper å først forstå hvordan et innfelt lett fjærklips fungerer. Hvis du kunne se innsiden av et lukket takkammer, ville du se engasjerte klips som ser ut som bena på en edderkopp. Når du trykker klipsene på plass, beveger klipsen seg først oppover og deretter nedover for å danne et ben. Fire av disse fjærende bena kombinerer for å holde lyset på plass mot takgipsveggen .

  Det hjelper å først forstå hvordan et innfelt lett fjærklips fungerer
  Det hjelper å først forstå hvordan et innfelt lett fjærklips fungerer.

  Når den er ordentlig tilkoblet, låses klemmen på plass, og du kan føle den når den klikker. Når klemmen ikke går i inngrep, vil klipsen være løs. Det kan til og med se ut som om det er flatt mot innsiden av lyset, men når du berører det, rasler klippet. Den gjør ikke jobben sin, og ofte vil metodene for å bøye klippet på nytt og slå det ikke gjøre noe. Å kile et element som en stift på plass blir et av de bedre alternativene for å få vårklemmen til å holde seg på plass.

  Prosjektberegninger

  • Arbeidstid: 2 minutter
  • Total tid: 5 minutter
  • Ferdighetsnivå: Nybegynner
  • Materialkostnad: 0€ til 7,50€

  Verktøy og rekvisita du trenger

  Slå av strømmen

  På det elektriske servicepanelet, slå av strømbryteren som betjener det innfelte lyset du har tenkt å fikse.

  Få tilgang til lyset

  Plasser stigen under lyset. Fjern pæren, og fjern deretter hele lyset fra taket. Med en spenningstester må du sørge for at det ikke strømmer gjennom de elektriske kablene.

  Kontroller at alle elektriske ledninger er riktig festet til bjelkene og trygt fjernet fra den nedre delen av lyset. Bytt ut lyset med fortsatt fjernet pære og skyv fjærklemmene på plass.

  Stift mellom klemmen og huset

  Hvis du klarer å sikte akkurat, kan du skyte en stift slik at det ene benet på stiften klemmer seg mellom klemmen og huset. Det andre stiftbenet bøyer seg for å danne en arm som holder klipsen på plass.

  Punktering innfelt lyshus

  Hvis du ikke klarer å skyte på målet, er en alternativ metode å faktisk punktere det innfelte lyshuset med det ene benet på stiften. Det andre benet vil danne armen som holder klipsen på plass.

  Årsaken til at dette fungerer er at huset er laget av tynnere, billigere materiale enn det kraftigere klippet.

  Feilsøkingsmetoder

  Som nevnt tidligere, er innfelt lys best alene. Jo mer du jobber med dem, jo svakere blir de. Hvis du noen gang trenger å fjerne lyset, kan du bruke en skrutrekker og lirke under klemmen for å trekke den utover. For å få klippet på plass igjen, bare stift det på nytt.

  Lyset ditt har en sannsynlig levetid på en eller to nye stifter før du bare trenger å bytte ut hele lyshuset.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail