Hvilket skrivebrett for boogiebrett er best?

Jot 4,5 har den lyse LCD-skjermen Boogie Board-brukere elsker
Jot 4,5 har den lyse LCD-skjermen Boogie Board-brukere elsker, med muligheten til å lett gli i en lomme, veske, ryggsekk eller lommen i baksetet til en bil som barna kan bruke på farten.
 • 01

  Boogie Board e-Writer, LCD-nettbrett

  I en verden full av nettbrett, noen gang vurdert å kjøpe en e-skribent eller en LCD-skrivebrett? Hvis du ikke er kjent med Boogie Boards, kan du tenke på dem som en høyteknologisk versjon av et gammelt skoles "dry erase" -tavle.

  Det er mange grunner til at du kan vurdere å kjøpe et Boogie Board-nettbrett. En grunn er at barna elsker enkle teknologileker som holder dem underholdt. I tillegg oppmuntrer et Boogie Board til kreativt uttrykk mens de forblir miljøvennlige; barna kaster ikke bort store ark med å lage kunstverk. De magnetiske festene på baksiden gir deg muligheten til å henge denne høyteknologiske klistrelappen på siden av kjøleskapet eller på en metalldør.

  Noen barn foretrekker å tegne bilder på dem, men et Boogie Board kan brukes til mange andre pedagogiske aktiviteter. De kan bruke et Boogie Board til å øve seg på å skrive bokstaver, stave synsord, løse matteproblemer, skrive notater til venner og familie, eller lage en liste over ting de trenger å ta med til skolen eller idretten.

  Den største ulempen med en e-skribent er at hvis du gjør en enkel feil, må du bestemme om du vil slette hele skjermen og starte på nytt, eller la den være, og bruk fantasien til å få det til å fungere. Du kan ikke slette små detaljer.

  Mange Boogie Board-nettbrett er designet med funksjoner og tilbehør for barn. Imidlertid er det versjoner av nettbrettet som er perfekte for foreldre og forretningsfolk på listen. Sjekk listen for å finne ut hvilken e-skribent som er best for deg og dine individuelle behov.

  Offentliggjøring: Gjennomgangsprøver ble levert av produsenten. For mer informasjon, se vår etiske retningslinjer.

 • 02

  Boogie board jot 8,5

  Boogie Board Jot 8,5 har en veldig tynn LCD-skjerm. En "penn" eller penn, lar brukerne tegne og skrive, akkurat som penn på papir.

  Voksne og tenåringer vil like å lage huskelister og doodle. Foreldre vil bli tiltrukket av de lette funksjonene og den slanke profilen til Jot 8,5, noe som gjør det enkelt å holde i vesken for familiereiser eller underholdning i en restaurant.

  I forhold til annen teknologi er Boogie Board lavteknologisk, men det har noen gode høyteknologiske funksjoner. Jot integreres med en smarttelefonapp som vil fange innholdet på skjermen. Tegninger, notater og lister trenger ikke å gå tapt for alltid når du har trykket på sletteknappen. Gjennom appen kan bilder og ord som er skrevet på Boogie Board lagres i en kamerarulle og sendes på e-post, sendes tekst eller deles.

 • 03

  Scribble n 'play

  Boogie Board Jot 8,5 har en veldig tynn LCD-skjerm
  Boogie Board Jot 8,5 har en veldig tynn LCD-skjerm.

  Scribble n 'Play inneholder de samme funksjonene i den tradisjonelle Boogie Board Jot 8,5, men skriveflaten under gjør det mulig for doodlers og kreative genier å skribbe og doodle med en regnbueeffekt. Fire forskjellige penner, hver med forskjellige tegnetips, er enkle å holde i små barn. Pennene lagres og festes godt til hjørnene på e-skribenten når den ikke er i bruk.

  Bortsett fra doodling og kreativt uttrykk, er det mange pedagogiske aktiviteter barna også kan bruke en e-skribent til. Kanskje er det den mørkere fargede skjermen, den "tekniske følelsen" av en sletteknapp, eller hvor lett det er å boogiebrettpennen beveger seg over hele linja, men å bruke et Boogie Board er morsomt og det føles ikke som arbeid. Mange barn er glade for å ta nettbrettet ut av hendene på en voksen og stave ord og løse matteproblemer.

 • 04

  Boogie bord spille n 'trace

  Boogie Board Play N 'Trace har en veldig unik form. Noen barn kan tenke på det som sin malers palett, foreldre er så begeistret for lærings- og utdanningsmulighetene.

  Selv om det ikke er så levende som de tradisjonelle svartskjermede Boogie Boards, har Play N 'Trace en spesiell "clearview" overflate. Denne skjermen gjør hva de fleste andre Boogie Boards ikke kan, det lar barna spore. Barn liker å spore bokstaver, tall og lage labyrinter.

  Ulike aktivitetskort og gjenbrukbare fastkledningsark, som kjøpes separat, plasseres på bunnen av e-skribenten slik at barna kan spore.

 • 05

  Jot 4,5 med klar sikt

  Bygger på suksessen og populariteten til Play N' Trace, den Jot 4,5 med Clearview bruker samme klare å skrive overflaten, i en mindre, mer portabel versjon. Pennen klipses lett på siden av e-skribenten.

  Mens eldre barn kan like å være mer kreative ved å tegne og spore Disney-prinsesser eller Star Wars-figurer, inneholder Jot 4,5 også 20 sporbare kort. Den unge læreren din kan plassere et kort under Boogie Board og spore bokstavene og tallene.

 • 06

  Jot 4,5

  Hvis du elsker den originale Boogie Board Jot, men synes den er for stor, kan Jot 4,5 være den perfekte løsningen. Jot 4,5 har den lyse LCD-skjermen som Boogie Board-brukere elsker, med muligheten til å lett skli i en lomme, veske, ryggsekk eller lommen i baksetet til en bil som barna kan bruke på farten.

Beslektede artikler
 1. Nerf vs. BOOMco. Som er bedre?
 2. Hva er de beste babylekene i alderen 0 til 6 måneder?
 3. Høytidsgaver til barnehagelærere
 4. 10 typer feriegaver til unge voksne og tusenår
 5. Billige leker under 10 dollar
 6. Den beste late makeupen for yngre barn
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail