Høytidsgaver til barnehagelærere

Hvis du fremdeles blir kjent med barnets lærer
Hvis du fremdeles blir kjent med barnets lærer, er et gavekort en trygg og velkomstgave.

Barnets barnehagelærer er en av de viktigste personene i familiens liv. Å gi et barnepass en feriegave vil bli satt stor pris på. En førskolelærer vil elske noen av de følgende 12 gaveideene. Hold det enkelt og fra hjertet å gi ekstra glede til ferien.

Et gavekort

Hvis du fremdeles blir kjent med barnets lærer, er et gavekort en trygg og velkomstgave. Er det en favoritt kaffebar på hjørnet? Hva med å gi et gavekort til en luksuriøs behandling på et spa eller salong? Selv et gavekort fra et stort kredittkortselskap som kan brukes til hva som helst, vil føre til et smil.

En personlig dørmatte

Hvis barnehagen din ligger i et hjem, er en personlig dørmatte en uventet, funksjonell gave til områder med høyt trafikk. Design en dørmatte med leverandørens etternavn eller initialer, eller se etter en som fanger deres personlighet. Hvis du er smart, kan du tilpasse en dørmatte selv.

Et julepynt

Hvis barnets leverandør feirer jul, kan du pakke et minneverdig ornament til treet deres. En vakker og meningsfull ornament vil bli brukt i årene som kommer.

Luksus håndkrem

Skjem bort en spesiallærer med en gave av high-end håndkrem. Barnehagepersonell vasker stadig hendene og håndkrem er et must-have for å lindre tørrhet.

Hjemmelagde kaker eller sjokolade

En klassisk julegave med hele personalet i bakhodet er hjemmelagde søtsaker. Slipp av en beholder med informasjonskapsler eller en kurv med godbiter som alle kan dele. Påfyll det med et kort barnet ditt har laget for hånd. Noen barnehager har matrestriksjoner, så husk det når du lager godbiter.

Bestill frokost eller lunsj

Gi personalet et brett med frokostsnacks for å gi deg næring til dagen. Inkluder et bananbrød, bagels med kremost, muffins og en fruktskål. Lunsj er også en deilig gave som kan bestilles og leveres. Det er en ideell gave å gi en dag eller to før høytiden, mens alle er opptatt med å skurre rundt etter å gjøre oppgavelistene sine.

Gi et ferietips

Hvis det er innenfor budsjettet ditt, kan du gi en barnehagepersonell en kontantbonus på ferie sammen med en liten hjemmelaget gave fra barnet ditt. Et beløp mellom 19€ og 52€ er vanlig, ifølge The Emily Post Institute.

Organiser en gruppe gave

Planlegg en gruppegave med andre foreldre hvis barn går på samme skole eller barnehage. Send en e-post til foreldrene om ideen din og spør om noen er interessert i å donere penger til en bestemt gave eller et gavekort.

Doner tjenestene dine

Kan barnets lærer bruke talentene dine? Kanskje det er en tjeneste du kan tilby som feriegave. Vurder å gi deg tid til å oppgradere nettsiden deres, lage en logo for virksomheten, dekorere lekeplassen til barna eller organisere kontorlokalene.

Gi et nytt leketøy eller en ny bok

Lærere elsker å ha et nytt og spennende leketøy eller en bok til stede i klassen sin. Det er helt greit å spørre barnets lærer om hvilke leker eller bøker som er på ønskelisten deres.

Lag en kurv med lærermateriell

Fyll en kurv med skoleartikler som barnets barnehageleverandør ofte bruker. Skoler og barnehagesentre er takknemlige for denne typen gaver for å motvirke de daglige utgiftene til drift av anlegget. Ideer inkluderer barnekopper, kluter, smokker, papir, fargeblyanter og fargestifter.

Skriv et hjertelig takkekort

Litt takknemlighet fra en forelder går langt. Fortell barnets leverandører hvor mye de betyr for deg og din familie med et håndskrevet takkekort. Del et favorittminne du alltid vil huske om barnet ditt og læreren. Uttrykk hvor takknemlig du er for at de er i livet ditt.

Gaver til barneomsorgspersoner trenger ikke å være utførlige. Det er alltid tanken som teller mest. De fleste lærere forventer ikke gaver. Denne tiden av året handler om å vise kjærlighet og takk, på noen måte, form eller form.

Beslektede artikler
  1. Billig strømpe ideer for tween jenter
  2. Hvilket skrivebrett for boogiebrett er best?
  3. 10 typer feriegaver til unge voksne og tusenår
  4. Billige leker under 10 dollar
  5. Den beste late makeupen for yngre barn
  6. Barnetabletter med den beste verdien
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail