Billige leker under 10 dollar

Slik at det får en elastisitet som er lekende for barn å bruke
Dette sandleketøyet er belagt med silikonolje, slik at det får en elastisitet som er lekende for barn å bruke.

Mange familier sliter med å gi gaver til hvert eneste familiemedlem, spesielt når bursdager og høytider ruller rundt. For å holde gaveartikler rimelige, er det mange steder du kan dra for å få billige, men kvalitetsleker til jul, påske og andre spesielle dager. Hvis familien din har flere barn, eller barnet ditt deltar på mange bursdagsfester gjennom hele året, kan det være en god løsning å kjøpe beskjedne gaver. Hold ting stressfritt med flotte leker og gaver til et overkommelig budsjett.

 • 01

  Kunst og håndverk (forsyninger og sett)

  En av de mest åpenbare (og smarteste) tingene å gjøre er å gå til en dollarbutikk eller rabattdel i en kunst- og håndverksbutikk, og fylle på kunst og håndverksforsyninger. Det er en rekke sett og gjenstander å samle og lage håndlagde gaver fra, og du kan til og med søke etter verktøy med et tema i tankene. Vurder å samle følgende materialer:

 • 02

  Samleobjekter leker

  Alle elsker samleobjekter. Mange gutter og jenter fra forskjellige generasjoner har vokst opp med å samle Barbie-dukker, Pokémon-kort og andre minner for å leke eller handle med vennene sine. Heldigvis er det billige samleobjekter fra Shopkins og andre blinde vesker, som er små og kan passe i de fleste barns lommer og ryggsekker. Samleobjekter er morsomme for barn, og får dem til og med til å bli besatt.

 • 03

  Kinetisk sand

  Kinetic Sand er en fantastisk sensorisk aktivitet for barn i alle aldre. Dette sandleketøyet er belagt med silikonolje, slik at det får en elastisitet som er lekende for barn å bruke. Du kan forme og forme sanden bedre enn naturlig sandkasse eller strandsand, og deretter forme den til morsomme skulpturer som sandslott. Dette unike leketøyet kan kjøpes i flere forskjellige farger i små 6-gram beholdere online.

 • 04

  Puslespill

  Det er uendelige temaoppgaver der ute, spesielt i lavprisbutikker som Dollar Store eller Five and Below. Se etter barnets favorittfilm eller karakter som Disneys Doc McStuffins, Mickey Mouse eller populær prinsesse. For å legge til gavepakken din, kan du koble en av disse flotte puslespillene på 30-50 deler med et annet lite element som PlayDoh eller et klassisk spill.

 • 05

  Modelleringsleire

  Play-Doh-sett er fargerike, morsomme og kreative gaver for barn å få tak i. Denne modelleringsmassen brukes ofte i kunst- og håndverksprosjekter for å lage forskjellige former, teksturer og gjenstander med. Det er til og med noen ekstra verktøy og plastmaskiner du kan få til å lage spesielle gjenstander fra, for eksempel falske strenger med pasta spaghetti. Dette er et flott alternativ for barn som elsker å bruke hendene til å bygge ting med. I tillegg kan den brukes som et pedagogisk verktøy for å lære om grunnleggende farger og elementer.

 • 06

  Action figurer

  Fans av superhelter har en tendens til å elske actionfigurer. Disse små tingene kan være gode og billige leker å samle over tid. Ofte dramatisk posert, disse figurene er vanligvis laget av plast, og består av hovedpersoner fra en film, tegneserie, videospill eller TV. Se hva slags actionfigur som inspirerer barnet ditt:

  • Stjerne krigen
  • Transformatorer
  • Edderkopp mann
  • Redningsroboter
  • Teenage Mutant Ninja Turtles
  • Marvels Avengers
  • Paw Patrol
 • 07

  Mr. potethode

  Mr. Potato Head er et klassisk og nostalgisk leketøy for barn i alderen to år og oppover. Mr. og Mrs. Potato Head selges individuelt, men de tilbyr mange lekne muligheter, men fungerer bra sammen. Hvert sett leveres med 10 forskjellige deler som lar barna ta fra hverandre, kombinere og bli kreative med igjen og igjen.

 • 08

  Byggesett

  Billige leker å samle over tid
  Disse små tingene kan være gode og billige leker å samle over tid.

  LEGO og Mega Bloks lager en rekke små mursteinbaserte konstruksjonssett som vanligvis inkluderer små kjøretøy, dyr, unike figurer og minifigurer. Disse byggbare pull-lekene og byggesteinene stimulerer fantasien og hjelper barn med læringsevne, oppdagelse og motoriske ferdigheter.

 • 09

  Blaster leker

  Dusinvis av små blasterleker kan legge til lekeboks for både innendørs og utendørs lek. Enten et barn liker NERF, BoomCo eller K'Nex's build-your-own-blasters, er det mange små å leke med som kan være en del av en gruppespillaktivitet eller bare brukes som måløvelse. Velg din favorittfarge og størrelse for å gjøre den perfekt for barnet ditt.

 • 10

  Klassiske brettspill

  Klassiske brettspill som Jenga, Connect 4 og Trouble er vanligvis tilgjengelig til en lav pris. Samle alle de tradisjonelle spillene som Candyland, Bop It!, Simon og Chutes and Ladders, slik at du kan bruke dem om og om igjen til spillkvelder, fester og spesielle feiringer.

 • 11

  Modell leker

  Collectible modell leker bruker støpt for å få det til å se ut som en miniatyrversjon av den virkelige tingen. Enten det er en brannbil eller en konvertibel bil, er disse lekene laget av metall, plast, gummi, glass og andre deler for å få det til å se realistisk ut.

  Matchbox og Hot Wheels-biler er billige og koster ofte bare noen få dollar hver. I tillegg er dette et flott gavealternativ, ettersom du kan legge til barnets bilsamling uten å ta for mye plass i hyllene.

 • 12

  Lat som sminke

  Mens du alltid kan bli fristet til å kjøpe ekte sminke, har disse små late som du spiller sminkesett mye å tilby. Du kan oppmuntre barna til å øve på kunsten å sette på glitrende sminke, uten at det er ekte.

  Disse signatursettene blir ikke påført huden, slik at barna kan bli kreative og fantasifulle med gjenstander som et knusesikkert speil, glitterpotte, rødme og mer.

Beslektede artikler
 1. Billig strømpe ideer for tween jenter
 2. Velge aldersrelaterte leker for barn
 3. Hvilket skrivebrett for boogiebrett er best?
 4. De beste babylekene i alderen 6 til 12 måneder
 5. Den beste late makeupen for yngre barn
 6. Barnetabletter med den beste verdien
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail