Hva er de beste babylekene i alderen 0 til 6 måneder?

Disse lekene gir mulighet for babyen din til å lære forskjellige ferdigheter
Disse lekene gir mulighet for babyen din til å lære forskjellige ferdigheter.

Som ny forelder er det en justering å komme inn i rutinen for å ta vare på den nye babyen din. Etter noen uker, når du begynner å ha en tidsplan og finne ut hvordan du skal jobbe med alt ditt nye babyutstyr, er det viktig å bygge spilletid for den lille.

Så, så kommer utfordringen med å finne de beste babylekene i alderen 0-6 måneder.

Babyer i alderen 0 - 6 måneder handler om oppdagelse. Mens nyfødte kan være søvnige i begynnelsen, vil du legge merke til at de er våkne og våkne over lengre perioder, på forskjellige tidspunkter av dagen. Se etter disse tidene i timeplanen til babyen din, og ha en kurv med morsomme leker i nærheten for noen lekne muligheter.

Elementer som er de mest populære for små babyer i denne alderen, er leker som appellerer eller stimulerer sansene sine gjennom lyd, berøring, smak og hørsel. Babyer elsker å se lyse primærfarger som rød, blå eller gul. Leker med høye kontraster og enkle design er de beste kjøpene.

Sprettstoler og svinger

Babysprettstoler og svinger / vugger er gode ting som mange forventende foreldre inkluderer på babyregisteret. Disse lekene gir mulighet for babyen din til å lære forskjellige ferdigheter. Mange er allsidige og inkluderer funksjoner som kan endres, som appellerer til babyens interesse over en periode. Så selv om de kan være dyre, vil babyer bruke dem i flere måneder og lære mange nye ferdigheter underveis.

Lekematter eller treningssentre

Første babyer kan bare se på hengende leker eller rangler med øynene. De kan se leketøyet bevege seg og være interessert i hvor det beveger seg, og følge det nøye med øynene side om side. Du kan se dem bevege armene og flaggere mot de dinglende lekene. Den lille babyen din trenger magetid og lekeplasser er perfekte for det.

Mage tid hjelper babyer å bygge styrke i musklene i nakken og armene. De vil bruke denne kontrollen senere for andre motoriske ferdigheter som å krype og til og med snakke. De beste magetidslekene inkluderer ofte små buede puter for babyer som skal plasseres under armene mens de ligger på magen for å gjøre det mer behagelig.

Ikke alle babyer liker magetiden først. Ikke vær redd og vær leken! Legg deg ned på magen, overfor babyen din og syng sanger eller snakk med dem. Det er ikke noe mer motiverende enn å se ansiktet til et familiemedlem og høre stemmen din mens du oppmuntrer dem.

Skramler

Babyer oppdager også hvordan de kan bruke hendene, føttene, øynene og det meste av sansene sine. Spedbarnsreaksjoner er tilfeldige i begynnelsen, men de lærer etter hvert av årsak og virkning. De vil også lære over tid at de har kontroll over sine egne handlinger, eller de har fått en reaksjon eller et svar de likte, slik at de lærer å utføre og gjøre handlinger igjen og igjen.

Babyer elsker rangler. Det er så mange slags rangler. Noen rangler gir lyder eller har blinkende lys. Andre har myke teksturer, mens mange er laget av hard plast. Rangler skal være lette, myke og enkle for babyen å håndtere eller holde i hånden. Se også etter leker som lett kan rengjøres fra spyting og sikling.

Babyer er små mennesker med liker, ikke liker og preferanser også. Gi babyen en rekke skramler å leke med og se hvordan de reagerer. Det tar ikke lang tid før du vet hvilke som er deres favoritter!

Bilsete leker

Mange rangler har klips og vedlegg som også enkelt kan festes til bilsetet ditt, barnevogner og høye stoler. Dette gjør det enkelt å spille hvor som helst.

Myke bøker

Å lese til babyer er veldig viktig for deres språk og vokabularutvikling. Se etter myke tøybøker eller holdbare tavlebøker med stoffflekker som babyen kan ta på mens de ser på bildet og hører nye ord mens du leser.

Tennene

Når babyer lærer å elske rangler, vil du se dem begynne å utforske med hender, føtter og munn. Ha alltid tilsyn med babyer når de leker. Hvorfor legger babyer alltid leker i munnen? Babyer liker å utforske leker med sansene, inkludert munnen. Disse lekene gir også tannkjøttet trøst hvis de har nye tenner.

Barnesikre speil

Babyer elsker å se refleksjonen i et speil. Mens noen rangler har speil, er det også større babysikre speil som er innkapslet i tøy. Disse flotte lekene er mye motivasjon, spesielt i magen.

Sove leker

Babyer liker å sove, men de må også lære seg å sove på forskjellige tidspunkter som en del av deres lur og nattrutiner. Mange søvnleker inkluderer myke, plysj kosedyr som spiller forskjellige vuggeviser og lyder for å hjelpe babyen å vite at det er på tide å hvile.

Dette er noen gode leker for å forbedre spilletiden din. Du vil ikke bare lære mye om babyens preferanser, og hjelpe dem med deres utvikling. Det er viktig å innse, bare fordi babyen ikke brukte leketøyet den perfekte måten første gang eller gråt, betyr ikke at de ikke vil like det i morgen.

Beslektede artikler
  1. Hvilket skrivebrett for boogiebrett er best?
  2. Høytidsgaver til barnehagelærere
  3. 10 typer feriegaver til unge voksne og tusenår
  4. Billige leker under 10 dollar
  5. Den beste late makeupen for yngre barn
  6. Barnetabletter med den beste verdien
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail