Ansette en maler: Alt du trenger å vite

Kan malingsprofesjonen gjøre beinarbeidet for å sikre at malingsjobben din kommer vakkert ut hver gang
Selv om du ikke kan kontrollere været, kan malingsprofesjonen gjøre beinarbeidet for å sikre at malingsjobben din kommer vakkert ut hver gang.

Å pusse opp hjemmet ditt er spennende, men det er også et stort økonomisk og følelsesmessig engasjement. Når du har valgt layout og finish, kan det være en av de største beslutningene du tar for ditt hjem å bestemme deg for en malingsfarge. Den rette malingsfargen kan forvandle et rom og umiddelbart endre stemningen. Det kan kompensere for mangel på naturlig lys i stuen eller legge til en følelse av ro i et soverom.

Men før du tar tak i den penselen og begynner å jobbe, kan det være lurt å vurdere å ansette en proff for de prosjektene som bare er for vanskelige å gjøre. Her er noen grunner til at en profesjonell kan hjelpe deg med å spikre de store jobbene med å male hjemme.

Fordelene ved å ansette en proff

Mens mange huseiere mener at det å male et rom er et DIY-prosjekt, er det mange fordeler ved å ansette en profesjonell til ditt neste prosjekt. Ikke bare kan du sikre at du får en kvalitetsjobb med perfekt malte kanter og gulvlister, men du vil spare tid og penger til slutt. En profesjonell vil få jobben gjort riktig første gang, og deres arbeid vil vare i årevis for å spare deg for penger på alle de berøringsformene du uunngåelig gjør i en DIY-jobb. Fagpersoner har også tilgang til ressurser og kunnskap som vi, huseiere ikke alltid er kjent med. For eksempel gir Benjamin moore-entreprenørsiden entreprenører utdanningsbehov, produkt- og fargestøtte og tips om hvordan du kan jobbe godt med kunder.

Hvordan ansette en profesjonell maling

Når det gjelder å ansette en maler, gjør din undersøkelse. Be familie og venner om referanser, og prøv å finne selskaper som har sett arbeidet ditt. Når du har fått estimater og innsnevret maleren, må du sjekke legitimasjon og nettsteder som Better Business Bureau for å sikre at det ikke er noen klager. Til slutt, sørg for at maleren din godtar at du kjøper din egen maling. Noen malingseksperter har visse merker de er komfortable med (Benjamin Moore er en entreprenørfavoritt), men fargevalg er opp til deg. Benjamin Moores Finn ditt fargeverktøy kan hjelpe deg med å finne den perfekte fargen for rommet ditt.

Faktorer som påvirker maleprosjektet ditt


Mens det oppstår feil, er det noen få ting du kan gjøre for å sikre at det ferdige produktet ditt er noe du er fornøyd med. For det første kan malingstypen og kvaliteten forvandle malingsjobben din. En billig maling i feil overflate kan få et profesjonelt malt rom til å se billig og slurvete ut. På den annen side sørger en kvalitetsmaling som Benjamin moore for at fargen du elsker forblir sannere over tid, slik at du bare maler om når du vil, ikke av nødvendighet.

Andre viktige faktorer som kan endre utseendet og følelsen av malingsjobben, inkluderer temperatur, fuktighet og om veggene er tilstrekkelig prepped. Selv om du ikke kan kontrollere været, kan malingsprofesjonen gjøre beinarbeidet for å sikre at malingsjobben din kommer vakkert ut hver gang.

Forstå tidslinjen

Vær realistisk før du går for dypt inn i et husmaleriprosjekt. Forsikre deg om at du og maleren din går detaljert over prosjektets tidslinje. Sett små referanser i hele prosjektet for å fungere som innsjekkinger. Mens noen malingsjobber bare tar en dag eller to, kan større og mer omfattende ta en uke eller mer, så det er viktig å stille forventninger til deg selv og maleren din før du begynner.

Velg en kommunikasjonsmetode


For lengre jobber, spør maleren din hvordan han eller hun foretrekker å kommunisere, og sørg for at dere begge er på samme side. Vi anbefaler at du setter opp en ny e-posttråd spesielt for dette prosjektet, slik at all korrespondanse er enkel å finne og organisere.

Diskuter hvor ofte du vil motta oppdateringer (daglig? Ukentlig? Eller bare etter at milepæler er nådd?), Slik at maleren din vet den rette måten å oppdatere deg gjennom hele prosessen.

Vis takknemlighet

Å vise litt takknemlighet kan komme langt. Å kalle en malerjobb arbeidskrevende er en underdrivelse - noen få gester, som å alltid hilse på ham eller henne eller ta med seg mannskapet pizza eller kaffe, kan minne alle om at deres harde arbeid ikke går ubemerket hen. I tillegg kan de være mer villige til å jobbe noen timer ekstra eller være litt mer fleksible når du har etablert det gode forholdet.

Vær forberedt

Uansett hvor godt du kommuniserer, ikke alle prosjekter går uten problemer. Forstå at hindringer av og til kommer opp, og vær villig til å være fleksibel når du løser for dem. Maleren din vil se deg lykkelig, så det å jobbe sammen for å finne en løsning på eventuelle problemer som oppstår er den beste måten å garantere et positivt resultat.


Gode malere kan være vanskelig å finne. Når du har funnet en du stoler på, er det viktig å skape et sterkt partnerskap. Jo bedre du og maleren din jobber sammen, jo bedre vil renoveringsprosjektet til slutt vise seg. Inntil da, besøk Benjamin Moore i dag og la deg inspirere til å starte ditt neste malingsprosjekt.

Beslektede artikler
  1. Hvordan male et veggmaleri?
  2. Den ultimate guiden til å male et hus
  3. Hvordan tynn latexmaling?
  4. De beste malingene i ditt eget lag
  5. Hvordan male baseboards?
  6. Kjøperveiledning for maling av hjemmedepot
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail