Barnetabletter med den beste verdien

PBS Kids Playtime Pad er en nettbrett for barn som har barnets favoritt PBS Kids-karakterer
PBS Kids Playtime Pad er en nettbrett for barn som har barnets favoritt PBS Kids-karakterer.

Ta en titt på disse barnens nettbrett med den beste verdien! Barnens nettbrett varierer i pris, funksjoner og alternativer. Siden mange barn ikke er forsiktige med enhetene sine, ser mange foreldre etter nettbrett som er kostnadseffektive, men kan også tilby morsomme læringsaktiviteter og pedagogiske spill.

Det kan være en utfordring å sammenligne og kontrastere alle funksjonene for å bestemme hvilken som er den beste nettbrettet for barn. Foreldrekontroll, sikker surfing på internett via wifi mens du bruker nettbrettet, og lette nettbrett for reiser er viktige funksjoner.

 • 01

  Nabi SE Tablet fra Mattel

  Til bare 37€ er nabi SE Tablet en ekstremt allsidig Android-nettbrett med eksepsjonell verdi. Komplett med læringsaktiviteter, animasjonsprogramvare, et kamera for bilder og videoer og dusinvis av forhåndsinnlastede, populære Android-apper, har denne billige nettbrettet mye verdi.

  Foreldre kan konfigurere nettbrettet slik at det også inkluderer sine egne favoritt Google-apper som YouTube og Gmail. Filmapper som Netflix og Hulu kan også brukes på dette nettbrettet. Nabi Tablet kan også synkroniseres med nabi Fitness Tracker. Det er Hot Wheels og tabletter med Barbie-tema.

  Dette nettbrettet er perfekt for eldre elever i elementær alder som vil spille morsomme spill og se filmer, men som kanskje ikke er like ansvarlige for å ha et dyrere nettbrett.

 • 02

  IPad / iPad mini

  For 300€ er iPad mini den klart dyreste nettbrettet på denne listen. Selv om det ikke er spesielt designet for barn, kjøper mange foreldre dem som en enhet som skal deles av alle familiemedlemmer. Barn blir raskt kjent med iPads.

  Det er ikke mange som vil argumentere for hvilken verdi en iPad kan tilby når det gjelder musikk, bilder og underholdning for både barn og voksne. Mange selskaper lager apper av høy kvalitet designet spesielt for et iOS-nettbrett. En iPad gir også verdi til mange barneleker som droner, roboter, fonikkspill og den smarteste gummi-dukken du noensinne vil møte!

 • 03

  Kindle fire for kids

  Kindle Fire-nettbrettet for barn er en HD-nettbrett under 75€ Nettbrettet inkluderer 12 timers batterilevetid og en utmerket bekymringsfri garanti. Nettbrettet kommer med ett års FreeTime Unlimited, som gir barn tilgang til 15000 populære apper og spill, videoer, bøker og pedagogisk innhold fra PBS Kids, Nickelodeon, Disney, Netflix, YouTube og Minecraft. Kindle Fire-nettbrettet leveres gratis med Amazon-medlemskap.

 • 04

  Kurio extreme 2

  Med Samsung Kids Tab E Lite-nettbrettet har den en 17,80 cm skjerm
  Med Samsung Kids Tab E Lite-nettbrettet har den en 17,80 cm skjerm og 8 timers batterilevetid.

  For foreldre som er bekymret for sikkerhet, kan Kurio-nettbrettet for barn filtrere 450 millioner nettsteder og blokkere upassende innhold. Kurio tilbyr foreldrekontroll på nettsteder og apper. Nettbrettet kobles til TV-en slik at barna kan spille 2-spiller motorbaserte app-spill. Programvaren tillater 8 individuelle spillerprofiler. Kurio Extreme 2 koster mindre enn 75€

 • 05

  Samsung kids tab E lite

  Med Samsung Kids Tab E Lite-nettbrett, har den en 17,80 cm skjerm og 8 timers batterilevetid. Samsung Kids-tjenesten, som er et ekstra abonnementsgebyr på 3,70€ per måned, gir tilgang til hundrevis av apper. Foreldre kan også få tilgang til favorittappene sine fra Google Play-butikken.

  Foreldrekontroll hjelper med å overvåke barnets nettbretttid og appbruk. Tjenesten tillater ikke unødvendige annonser eller kjøp i appen. Samsung-nettbrettet koster 75€

 • 06

  Leapfrog platina

  Leapfrog learning-nettbrett har underholdt barn med pedagogisk innhold siden 2011. Nettbrettet, med en skjerm på 17,80 cm, har plass til opptil 100 pedagoggodkjente spill. Leapsearch-funksjonen lar også barn trygt få tilgang til foreldre-godkjente nettsteder og YouTube-innhold. Et 2-megapiksel kamera foran og bak tar bilder og videoer. Enheten inkluderer et oppladbart batteri med 5 timers visningstid. Leapfrog Platinum koster 96€

 • 07

  Leapfrog EPIC

  LeapFrog EPIC-nettbrettet er et pedagogisk nettbrett for barn i alderen 3-9. EPIC har en android-prosessor, et innebygd oppladbart batteri, blå-tann-kompatibilitet og et 2-megapiksel kamera foran og bak for bilder og videoer.

  Leapsearch-funksjonen gir barn muligheten til å bla gjennom foreldregodkjente nettsteder trygt ved hjelp av en wifi-tilkobling. Foreldrekontroll inkluderer app- og nettstedsbegrensninger. Læringsspill for barn i alle aldre kan lastes ned fra Leapfrog App Center. LeapFrog EPIC-nettbrettet koster 100€ og er best for eldre førskolebarn og studenter i tidlig elementær alder.

 • 08

  PBS-lekeplass for barn

  PBS Kids Playtime Pad er en nettbrett for barn som har barnets favoritt PBS Kids-karakterer. Nettbrettet inneholder en Android-prosessor, et 2-megapiksel kamera foran og bak, foreldrekontroll og wifi-kompatibilitet.

  Foreldre har tilgang til Google Play. Innholdet på nettbrettet inneholder 120 videoklipp, sanger og musikkvideoer med favoritt PBS-figurer som Daniel Tiger, Wild Kratts, Dinosaur Train, Super Why og Peg + Cat. Til 60€ er PBS Kids Playtime Pad en flott første nettbrett for småbarn og førskolebarn.

Beslektede artikler
 1. Billig strømpe ideer for tween jenter
 2. Velge aldersrelaterte leker for barn
 3. De beste dukkene for gutter og jenter
 4. De beste babylekene i alderen 6 til 12 måneder
 5. Beste dart for din Nerf Blaster
 6. Hvilket skrivebrett for boogiebrett er best?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail