Utendørs julepynt med trær og løvverk

Busker er ubrukelige for julepynt
Men tro ikke at løvtrær og busker er ubrukelige for julepynt.
 • 01

  Å skape et ferielandskap

  Strengelys på huset er en høytidsklassiker, men de beste utendørs julepyntordningene inneholder også mange naturlige elementer. Trær, busker, til og med bunndekk kan spille en viktig rolle i å skape en magisk feriescene som vil glede dine naboer og gjester. Dekorerte beplantninger kan også gi deg en fantastisk utsikt fra innsiden av huset. Og ikke glem å innlemme naturlige elementer i dørdekorasjoner og andre utsmykninger utendørs.

 • 02

  Velg et tre, hvilket som helst tre

  Når du tenker på store anlegg for vinterlandskap, hva som kan komme til tankene først er evergreens, som de fleste kjente planter i juletradisjon. Men tro ikke at løvtrær og busker er ubrukelige for julepynt. Bladløse (eller nåleløse) trestammer og grener gir et ideelt rammeverk for blendende lysdisplayer.

 • 03

  Dverg konkurransen ved inngangsdøren

  I nord er det få trær som er vant til å ligge en inngangsport like omfattende som dverg Alberta-gran. De vokser sakte og kan dyrkes i beholdere (som vist her) i årevis.

  Denne scenen domineres av symmetri, som antagelig ble antydet av doble dører. Hver dør har en julekrans. De matchende dverg Alberta-granene fortsetter ganske enkelt temaet symmetrisk balanse.

 • 04

  Dyr et utendørs juletre og pynt det

  Vi tenker vanligvis på et innendørs miljø når vi nevner å dekorere juletrær. Men hvis du er heldig nok til å dyrke et eviggrønt tre, som en Colorado-blå gran, ute i hagen, hvorfor ikke feste ornamenter til det i høytiden?

 • 05

  Dra nytte av horisontal forgrening

  Noen trær har grener som vokser i et mer horisontalt mønster enn det som er vanlig. Et eksempel er kornvedtreet. Disse huseiere har benyttet anledningen til å dekorere lemene til et dogwood med stilige julepynt.

 • 06

  Krydre en julevinduekasse

  Du kan være mer kjent med vindusbokser som inneholder ettårige planter, der levende plantinger av lyse blomster gir fargen. Dette vil åpenbart ikke gjøre i løpet av en kald vinter. Så for julepynt vil vindusbokser stole på eviggrønne gren, bånd, ornamenter osv.

  De små tingene kan ofte gjøre en forskjell når man designer en liten dekorasjon. Derfor kan en uvanlig kreativ touch ha stor innvirkning i en vindusboks. Hvis du ser nøye på denne vindusboksen, kan du se de fire brunlige gjenstandene. Dette er lotusputer, som kan kjøpes i håndverksbutikker som Joanne's. Fargen tilveiebringes imidlertid først og fremst av de lyse røde bærene av vinterbærstokk.

 • 07

  Gå nøtter med kranser

  Evergreen kranser, selv om de bare er lett dekorerte, kan gi en betydelig interesse for et inngangsdørdesign til høytiden. De kan dekke mye plass og er fleksible nok til at de lett kan manøvreres rundt en dør eller annet hjemmeelement.

  Allsidigheten til kranser til julepynt er imponerende. I tillegg til å henge dem rundt døråpninger eller på gjerder, er det noen andre mulige bruksområder:

  • Kjører langs dekkrekkverk
  • Spiral ned lampestolper
  • Pakke rundt veranda kolonner
  • Dekorere postkasseposter
  • Strenger langs arbors, trellises, bueganger eller pergolaer
 • 08

  Få rød og grønn på

  Vi tenker vanligvis på et innendørs miljø når vi nevner å dekorere juletrær
  Vi tenker vanligvis på et innendørs miljø når vi nevner å dekorere juletrær.

  Denne skjermen gjør en fin jobb med å jobbe i de to primærfargene til jul: rød og grønn. Huseieren får en start i kraft av å ha en rød inngangsdør, selvfølgelig.

  Fargen grønn er innredet av kransen og av kransene på veranda kolonnene. Rødt bearbeides også i designet via bærene på kransen og bånd og røde greiner i urnene. Disse grenene kommer fra en busk som kalles "rødkvist kornved". Stengler av pussy willow har også blitt brukt i urnene, men disse er av verdi hovedsakelig for nærbilde (de vises ikke godt nok til å ha stor innvirkning fra gaten).

 • 09

  Heng en fruktvifte over døren din

  "Fruktfans" er flott for å bringe julejubel ut i det fri gjennom den kunstige bruken av fargerike, men stilige dekorasjoner. De ser spesielt bra ut når de dekorerer et fronton. Huset i eksemplet som er avbildet her har ikke et fronton - arrangementet er ganske enkelt festet over døren - men dekorasjonen fungerer fremdeles som et middel for å sprøyte farge inn i inngangsdøren.

  Merk at ananas lenge har vært et velkomstsymbol. Dekorative ananas brukes også på denne måten ved portinnganger.

 • 10

  Pynt gjerdet ditt med en krans

  Vær klar til å dra nytte av enhver passende komponent i landskapsarbeidet ditt når det gjelder å finne steder å dekorere til jul. Dette ganske vanlige gjerdet har blitt omgjort til en fin kransholder.

 • 11

  Sikre innsatsen din

  Disse huseierne har dyrket et utvalg av små trær på baksiden av raden med hekkplanter og dekorert dem til jul med bånd. Frosten på hele ensemblet legger pent til feststemningen; snø ville være enda bedre.

 • 12

  Lys opp grunnplantingene dine

  Ikke glem buskene dine når du vurderer å henge julelys i hagen. Hvis du har plantet busker langs en vegg i huset ditt (en såkalt "foundation planting"), har du en spesielt god mulighet i denne forbindelse. Ikke kast bort det: Oppliv buskene med fargerike julelys. Hvis det faller snø på buskene, kan de se enda bedre ut, siden lysene belyser snøen og gir den interessante farger.

 • 13

  Pynt med naturlig kristtorn

  Holly busker har lenge vært assosiert med denne tiden av året, og en krans laget av kvistene gir et annet utseende enn det som tilbys av de mer typiske nåle-eviggrønne kransene, mens de fortsatt er så julete. Holly kan også brukes til å dekorere en lyktestolpe.

  Disse huseiere har rett og slett ordnet noen kristtorn i en kurv, og lagt til pinecones for variasjon. Et annet morsomt julehåndverksprosjekt er å lage en kyssekule, ved hjelp av kristtorn eller andre virkelige planter.

Beslektede artikler
 1. Typer av tre gjerder
 2. Enkelt trinn vs 2-trinns gass snøfresere
 3. 9 måter å finne hjelp til å måke snø
 4. Hvordan holder du deg varm når du måker snø?
 5. Hva er den beste måten å måke snø på?
 6. Snøfjerningsutstyr: Valg for huseiere
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail