Lær hvor du kan kjøpe vaskesoda

Hammer har begynt å legge vaskebrus i en oransje boks som ser nesten ut som bakepulveret
Arm & Hammer har begynt å legge vaskebrus i en oransje boks som ser nesten ut som bakepulveret, så hold øye med begge boksdesignene.

Vaskebrus, også kjent som natriumkarbonat (Na2CO3), soda og bruskrystaller, er en vanlig ingrediens i hjemmelagde vaskemiddeloppskrifter og andre hjemmelagde rengjøringsmidler, men det er ikke det enkleste produktet å finne. Så hvor skal du se etter det?

De beste stedene å se er i gangvaskemiddelet i dagligvarebutikken eller i store boksbutikker, i jernvare- eller oppussingsbutikker, i internasjonale dagligvarebutikker og butikker med bassengutstyr. Og hvis du fremdeles ikke finner det lokalt, kan du kjøpe det fra Amazon.

Vaskebrus selges i en stor, gul boks. Arm & Hammer er det vanligste merket, så se etter den røde logoen. Arm & Hammer har begynt å legge vaskebrus i en oransje boks som ser nesten ut som bakepulveret, så hold øye med begge boksdesignene.

Naturlig forekommende stoff

Vaskebrus er et naturlig forekommende stoff avledet fra asken fra natriumrike planter. Noen ganger produseres det syntetisk, men det er bare en kjemisk forbindelse som består av natrium, karbon og oksygen, enten det er laget av natur eller av mennesker.

Vaskebrus er et hvitt, luktfritt pulver som ser veldig ut som natron, selv om teksturen er litt skittenere. Sørg for å oppbevare vaskebrus på et tørt område fordi det absorberer fuktighet lett og vil bli mursteinhardt når det gjør det.

Vaskebrus bruker

Vaskebrus brukes i mange kommersielle produkter som inkluderer vaskemidler og tannkrem. Den har like mange husholdningsapplikasjoner og brukes ofte til å myke opp vann, lage rengjøringsmidler, fjerne tøyflekker og fiksere fargestoffer på et stykke stoff. Det dukker ofte opp som en ingrediens i hjemmelaget vaskemiddel og oppvaskmiddel.

Armandhammer.com har mange ideer om hvordan du bruker vaskebrus for å oppgradere tøyet ditt. Arm & Hammer foreslår at du legger det rett i vaskemaskinen i begynnelsen av vasken med det vanlige vaskemiddelet ditt for å forbedre rengjøringen og friske opp klærne eller sengetøyet ditt, for å gjøre det harde arbeidet med sterkt skitne klær, eller for å myke opp vannet hvis det er vanskelig. Du kan også bruke den på flekker og flekker med en pre-treat pasta eller som en pre-soak. Ved alle bruksområder, sjekk instruksjonene for vaskemaskinen din før du bruker vaskebrus, og vær spesielt forsiktig med høyeffektive maskiner.

Det virker også magisk på ting som er vanskelige å rengjøre, som ovner, komfyrtopp og komfyr; utendørsmøbler; persienner; og sølv, kobber- og gullartikler. Det vil til og med rydde opp i fett og oljeflekker i garasjen. Du dekker flekken med vaskebrus, dryss med vann og lar stå over natten. Neste dag, skrubb med pensel og slange av.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail