De beste miljøvennlige tregulvrensene

Metode sprut & mopp tregulvrens
Metode sprut & mopp tregulvrens.

Har du slitasje, merker eller kjedelige tregulv? Eller kanskje du bare leter etter et godt miljøvennlig produkt for å trygt rengjøre tregulv? Vel, ikke se lenger og ikke vær så hard mot deg selv! Det er mange grønne måter å rengjøre gulvene på og få tilbake sin opprinnelige glans og varme.

Du kan enkelt blande dine egne rengjøringsløsninger med vann og eddik (perfekt for å eliminere opphopning) eller Castile såpe (flott for generell gulvrengjøring), eller prøv en av de ferdige gulvrensene som er beskrevet nedenfor. Alle nedbrytes lett og gjør en god jobb med å rengjøre uten giftige ingredienser, petroleumsløsningsmidler eller "skjulte" ingredienser, for eksempel Triclosan.

 • 01

  Attitude gulvflater fliser og tre renere

  Gi tre- og vannsikre gulv en holdning og vis dem hvem som er sjef med dette miljøvennlige, veganske gulvrengjøringsmidlet sertifisert av EcoLogo, et miljø Canada-program. Det er friskt, naturlig tea tree og lime duft som hjelper med å zappe bakterier som kan lure på gulvene, og den milde formelen vil ikke etterlate seg striper. I tillegg gjør Attitude produktene "karbonneutrale", noe som betyr at ingen karbonavtrykk er igjen!

 • 02

  Aussan naturlig gulvrengjøringskonsentrat

  Dette ikke-giftige, botanisk-baserte gulvrengjøringsmiddel, som er sertifisert av European EPAs "Design for the Environment Program" og Natural Products Association (NPA), kan takle alt fra stein til fliser til tre, og det vil ikke etterlate noe rester bak. Bare litt av den superkonsentrerte, helt naturlige formelen er alt du trenger i en liter vann for å tørke bort til ditt hjerte innhold!

 • 03

  Bedre liv rett og slett gulvet! gulvrens

  Få gulv med denne helt naturlige, milde gulvrenseren med en oppløftende, lett sitrus-mynte-duft! Den kan brukes på alle typer gulv, inkludert selvfølgelig ditt elskede løvtre. Uten løsemidler, alkoholer eller etere, spiser den ikke sakte bort på gulvets overflate, som noen andre rengjøringsmidler kan gjøre. Den er også tilgjengelig i store, industrielle størrelser!

 • 04

  Biokleen bac-out gulvrenser med flere overflater

  Utnytt biologien til naturlige enzymkulturer, sitrusekstrakter og plantebaserte overflateaktive stoffer for å rengjøre og deodorisere forseglede og vannavvisende gulv, som hardved, laminat, marmor og keramiske fliser. Bare spray dette rengjøringsmiddelet på gulvflater for å bekjempe smuss, fett, smuss og matpartikler, og følg med grønt misunnelse når de lett tørkes eller tørkes opp!

 • 05

  Dave av eco-me gulvrens

  Få gulvrengjøringsmetoden til en "T" med dette miljøvennlige
  Få gulvrengjøringsmetoden til en "T" med dette miljøvennlige, giftfri gulvrengjøringsmiddel som lett nedbrytes og ikke inneholder voks.

  Få litt hjelp fra en ny venn, Dave fra Eco-Me, med å rengjøre gulvene på en miljøvennlig måte! Bare bland dette helt naturlige konsentrerte rengjøringsmiddelet, som er Leaping Bunny-sertifisert, med vann for å grønt, rengjør treet og andre harde gulv, som forseglet marmor!

 • 06

  Jordvennlige produkter gulvrenser

  Tred forsiktig på jorden, men ikke bekymre deg for å være for hard på gulvene dine, fordi dette rengjøringsmiddelet er laget av plantebaserte, etterfyllbare ingredienser, vil ikke fjerne voks eller fugemasse av tre- eller laminatgulvet. Bare spray og mopp bort. Ingen skylling kreves!

 • 07

  Metode sprut & mopp tregulvrens

  Få gulvrengjøringsmetoden til en "T" med dette miljøvennlige, giftfri gulvrengjøringsmiddel som lett nedbrytes og ikke inneholder voks. Den har en behagelig mandellukt og det er en lek å bruke. Bare sprut den på og mopp den av!

 • 08

  Naturligvis er det rent! gulv

  Få superrene gulv, naturlig, med denne lett sitrus-duftende, plante- og enzymbaserte formelen som renser alle typer vaskbare gulv fra tre til stein. Det hjelper med å bryte ned eventuelle filmrester du allerede har på gulvet ditt, og enzymene er gode til å bekjempe kjæledyrlukt. Sprøyt den på, fukt moppen av, og voilà du er ferdig!

 • 09

  Enkel grønn naturals gulvpleie

  Rengjøring av gulv er en enkel og grønn affære med dette jordvennlige, treaktige duftrengjøringsmiddel som du bare sprayer på ferdig tre, laminat, porselen, fliser, skifer, linoleum osv., Og fuktig mopp opp. Det er 100% naturlig, biologisk nedbrytbar formel, som er Green Seal-sertifisert, tar vare på sure og alkaliske jordarter så vel som oljeaktige rester.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail