Rengjøre et bilbatteri med bakervæske

Er det viktig å være ekstrem forsiktig når du arbeider med bilbatteri
Før du begynner på natronprosjektet, er det viktig å være ekstrem forsiktig når du arbeider med bilbatteri.

Baking soda er et enkelt salt som er laget av natriumioner og bikarbonationer. Dens soda er kjent som natriumkarbonat, laget av en produsent eller utvunnet av tronmalm. Det er dusinvis av måter å bruke natron på. Det brukes oftest som ingrediens i matlaging, og som en måte å holde kjøleskap luktfritt. Baking soda er også flott for å ta vare på kroppen, som å lindre magesmerter, lindre solbrenthet og rense tennene.

Hvordan rengjøre et bilbatteri med natron

Selv om natron er et flott verktøy for rengjøring av hjemmet og tømming av avløp, kan det også hjelpe med et korrodert bilbatteri, noe som kan være årsaken til bilproblemene dine. I stedet for å bruke tid og penger i bilbutikken, kan du prøve å bruke natron for å fikse problemet og hjelpe batteriet med å leve lenger.

Før du begynner på natronprosjektet, er det viktig å være ekstrem forsiktig når du arbeider med bilbatteri. Før du begynner, vil du sørge for at bilen din er helt slått av. Når du har funnet bilbatteriet under panseret, ikke prøv å fjerne det. Bruk i stedet øynene dine til å inspisere for sprekker, noe som kan være et tegn på at syre lekker. I dette tilfellet må hele batteriet byttes profesjonelt, og du bør ikke tukle med det i det hele tatt. Se deretter etter et hvitt avleiring rundt batteriet. Hvis det bare er litt, kan du fortsette, men hvis det er mye, kan det være bedre å ta bilen med til butikken.

Når du er klar til å begynne å rengjøre, er det første du vil gjøre å koble fra bilbatteriet. Fjern den negative klemmen først (merket "-") og deretter den positive. Forsikre deg om at metallverktøy du bruker ikke berører bilrammen. Ta deretter noen få trinn:

  • Lag din natronpasta. Bland om lag fire kopper vann med seks store spiseskjeer med natron og gni pastaen på med en gammel tannbørste eller fille. Når du ser bobler og skum, betyr det at det fungerer. Skrap av eventuelle avleiringer.
  • Bruk litt vann til å fjerne natron. Forsikre deg om at den ikke går gjennom ventilasjonsåpningene. Bruk deretter en våt fille for å tørke området tørt.
  • Gni på litt vaselin. Dette bidrar til å redusere fremtidig korrosjon.
  • Bytt ut den positive klemmen. Fjern den negative og dekk opp batteriet. På dette punktet er du ferdig.

Ta vare på bilen din

Nå som bilen din er i gang, er det nyttig å vite hvordan du vedlikeholder den over tid. Hver måned er det nyttig å rengjøre innsiden og utsiden for å forhindre smuss og smuss. Dette kan skade innvendig og utvendig hvis du ikke følger med. Hver 5000 km eller så vil du også bruke et pålitelig merke til å skifte olje. Hvis du ikke gjør det, vil ikke motoren din smøres, noe som kan skape smuss som kan ødelegge motoren din. Du kan også vedlikeholde bilen din ved å sjekke dekktrykket hver måned, rotere dekkene hver 7500 mil og få skiftet ut bremseklossene når bremsene slites.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail