Bruker eddik som vil spare tid og penger

Eddik er ikke bare for salater og sylting
Eddik er ikke bare for salater og sylting, selv om det er der det skinner og hva det er mest kjent for.

Eddik er ikke bare for salater og sylting, selv om det er der det skinner og hva det er mest kjent for. Uten at mange vet det, er det et billig mirakelprodukt som kan brukes til å rengjøre hjemmet ditt, lage helse- og skjønnhetsprodukter, kvitte seg med skadedyr, drepe ugress og vaske bilen din, blant utallige andre husholdningsbruk. Eksperimenter med noen av disse bruksområdene og oppdag de mange måtene eddik gjør å ta vare på huset ditt, hagen din, bilen og deg selv mye billigere og mer håndterlig.

 • 01

  Hvordan rengjøres med eddik

  Gjør eddik til din renere. Den har samme rengjøringskraft som kommersielle rengjøringsprodukter, men ingen av de sterke kjemikaliene og tvilsomme ingrediensene du prøver å unngå. Bruk den til å rense overflater, skjære gjennom fett og skitt, rengjøre vinduene og vaske klærne. Som rengjøringsmiddel er det lite eddik ikke kan gjøre.

  Du kan bruke eddik til å rengjøre mikrobølgeovnen. fjern fett; fjern mugg, mugg og mineralforekomster; ren tepper; som et møbelpolish; fjern flekker på klær; fjern fargestifter; rent rustfritt stål; rene persienner; fjern kobber og messingfarging; rent glass; og bruk den som en DVD- og CD-renser.

 • 02

  Lag helse- og skjønnhetsprodukter med eddik

  Oppbevar en flaske eddik på badet ditt. Det er topper som skjønnhetshjelp og som førstehjelpsforsyning. Bruk den til å rense håret, berolige huden og forlenge manikyrets levetid. Du kan også lage din egen aftershave, solbrenthet og hårbalsam. Når du har oppdaget alle ting eddik kan gjøre, kan du oppdage at du får færre skjønnhetsprodukter å kjøpe.

 • 03

  Bruker eddik på kjøkkenet

  Eddik er en kraft å regne med på kjøkkenet. Den kan brukes som erstatning for andre ingredienser, for å marinere kjøtt, bevare mat og lage alle slags gourmetmat, til og med ost. Hold hvit eddik, eplecidereddik og flere gourmetvarianter for hånden, slik at du kan utforske alle de smakfulle mulighetene. Noen kulinariske bruksområder for eddik inkluderer som kjernemelk eller eggerstatning, en kjøttmørner, marinade eller sitronsaft erstatning. Selvfølgelig er det mest ikonisk brukt i pickle oppskrifter.

 • 04

  Rundt om huset bruker eddik

  Hvis du er på jakt etter en rimelig håndverker, rørlegger eller skadedyrbekjempelse, er eddik alt du trenger for jobben. Det kan takle tresko, øke hastigheten på oppussingsprosjektene dine, og hjelpe deg med å vinne kampen mot skadedyr. Det vil rense toaletter, kvitte seg med fruktfluer, fjerne rust eller tjene som den viktigste ingrediensen i hjemmelaget tapetfjerner.

 • 05

  Utendørs bruk for eddik

  Eddik er like nyttig ute som i huset ditt. Bruk den til å drepe ugress, forbedre jorda og detaljere bilen din. Etter alt dette arbeidet kan du ta det med ro på terrassen og undersøke domenet ditt.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail