Beste billige interiørmalerier

Og begge malingene er omtrent halvparten av kostnaden for en populær maling av høy kvalitet på forbrukernivå
Valspar Professional Interior Latex Paint er omtrent det samme som Sherwin-Williams ProMar 400, og begge malingene er omtrent halvparten av kostnaden for en populær maling av høy kvalitet på forbrukernivå, Behr Marquee Interior Latex.

Å lete etter den beste interiøret husmaling handler om å håndtere forventningene. Ultra-premium interiørmalinger i tråd med Farrow & Ball og andre designmalingmerker er absolutt nydelige, men denne skjønnheten kommer til en pris. Når du vurderer at et husmaleriprosjekt kan sluke utrolig mye maling, stiger den totale kostnaden for denne skjønnheten til stratosfæriske nivåer. Billig interiørmaling begynner å se ganske bra ut i sammenligning. Men billig trenger ikke nødvendigvis å bety lav kvalitet. Faktisk er det en rekke fremtredende billige interiørmaler som er verdt å kjøpe, som vil forskjønne hjemmets interiør uten å gjøre deg konkurs.

Glidden premium

 • God balanse mellom kvalitet og pris
 • Null VOC
 • Lav lukt
 • Skrubbbart og vaskbart
 • Tilgjengelig hos Home Depot, så vel som andre forhandlere
 • Forbrukernivå maling

Gå i gangene til Home depotets malingsavdeling, og det mest fremtredende malingsmerket er Behr. Dette er naturlig siden Behr er Home Depots maling for husmerker. Likevel er det andre malinger tilgjengelig, så vel som i andre butikker, og de fortjener like mye hylleplass og ros. Glidden premium interiørmaling er en av disse malingene.

Til tross for budsjettnivåprisen får Glidden Premium høye karakterer for sine jevne applikasjonsegenskaper og tekstur. De fleste flate eller matte malinger henter og beholder slitasje, og etterlater maling som den eneste løsningen for å rydde opp på veggene igjen. Men med Glidden Premium rapporterer brukere at Glidens påstander om skrubbbarhet faktisk er sanne, selv for matte. Brukere som er bekymret for å maksimere malingens dekningsområde, har funnet Glidden Premium som passer til billetten.

Glidden Premium er et utmerket valg hvis du vil male huset ditt billig uten å gå på malingsveien på entreprenørklasse.

Sherwin-williams promar 400 interiør latex

 • En av de billigste malingene som er tilgjengelige fra en stor malingsprodusent
 • Maling av entreprenørklasse
 • Brukes for rom som er mindre hyppige, for et forestående salg eller for et budsjettprosjekt
 • Kan kreve ommaling før snarere enn senere

Når en byggherre eller entreprenør bruker en innvendig latexmaling, kan det være en billigere malingsform som er tynnere, produktets hovedformål er å levere farge til vegger i en begrenset periode. Sherwin-williams ProMar 400 er en slik entreprenør-maling som får høye karakterer for sin pris.

Men du betaler for det billige prispunktet, en kostnad som kan beregnes ut fra arbeidet med å vedlikeholde malingen. Sherwin-williams ProMar 400 er vanskelig, om ikke umulig, å rengjøre i sin flate eller matte glansversjon. I stedet må du ha en ekstra gallon på hånden for å male slitne områder på nytt.

Billig maling av bygningsgrad har imidlertid sin plass. Ikke alle applikasjoner er godt synlige og trenger maling av topp kvalitet. Hvis du maler et garasjeinteriør, et ekstra soverom, en lite brukt gang, et tak eller til og med hvis du vil male hele huset med forventning om å male på nytt før lenge, kan Sherwin-williams ProMar 400 Interior Latex være malingen for deg.

Som med andre Sherwin-Williams-malinger, kan ProMar 400 tones til et av Sherwin-Williams tusenvis av fargevalg.

Valspar profesjonell interiørlatex

 • Lav pris og anstendig kvalitet
 • Maling av entreprenørklasse
 • Allment tilgjengelig
 • Høy hudkvaliteter
 • Bra for touch-ups
 • Utmerket utvalg av farger

Valspar Professional Interior Latex Paint er en maling av entreprenørklasse som har noen av egenskapene til denne typen maling. Den skjuler seg godt for en maling av bygningsgrad, men ikke like godt som en konvensjonell akryl-latexmaling. Den har en god kropp, men er definitivt tynnere enn Valspar sine andre malinger.

Men der Valspar Professional Interior Latex Paint får sin styrke er fra det enorme utvalget av Valspar nesten 1800 farger bak. Valspar Professional Interior Latex Paint er tilgjengelig både hos Lowe's Home Improvement og i uavhengige Ace Hardware-butikker.

Selvfølgelig er den andre styrken kostnad. Valspar Professional Interior Latex Paint er omtrent det samme som Sherwin-Williams ProMar 400, og begge malingene er omtrent halvparten av kostnaden for en populær maling av høy kvalitet på forbrukernivå, Behr Marquee Interior Latex.

Valspar Professional Interior Latex Paint er riktig for de storslåtte, feiende prosjektene, som store rom med katedraltak eller raske interiører i hele huset, hvor dagens rekkefølge er maksimal dekning til en bunnpris. Hvis du arrangerer et hus for salg, er dette den malingstypen du kan bruke siden den gir stil til en lav pris.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail