Rydd opp soverommet ditt på 15 minutter

Minne deg selv på å ta noen minutter å ta av deg klærne før du legger deg
Du kan holde sengen din som gisler og minne deg selv på å ta noen minutter å ta av deg klærne før du legger deg.

Soverommet ditt skal være ditt fristed, et sted hvor du legger deg på slutten av dagen og lar bekymringene dine forsvinne. I stedet blir soverommet ditt raskt til et lagringsområde der du ikke tør la noen komme inn. Lær en rask opprydding for rommet ditt som lar deg finne sengen og gulvet. Dette er hvordan.

Ta tak i forsyningene dine

Få av oss har forsyninger for å rengjøre soverommet som faktisk er lagret på soverommet vårt. Å samle alle forsyninger før du begynner på jobben vil forhindre deg i å bli distrahert og unnlate å fullføre jobben. Hva du trenger:

  • En kurv, pose eller eske for å sette rot
  • En støvsuger eller kost.
  • En hemme
  • En søppelbeholder

Samle alle skitne klær og legg det i en hemme

Siden du har det travelt, ikke bekymre deg for å rulle ut sokker og trekke skjorter rett ut. Disse oppgavene er lettere å gjøre mens du sorterer tøyet. Bare ta tak i alle skitne klær og legg dem i hemmeren.

Samle alle rene klær og brett det på nytt eller heng det på nytt

Hvis du har en betydelig mengde rene klær som ligger og venter på å bli brettet og hengt, hopp over dette trinnet og legg de rene klærne halvt pent på sengen etter at du har laget den. Du kan holde sengen din som gisler og minne deg selv på å ta noen minutter å ta av deg klærne før du legger deg.

Ta tak i alt søpla og legg i søpla

Dette er ikke tiden for å avgjøre om du er klar til å kaste gamle eksemplarer av magasiner, eller det par sko du har trengt å reparere i to år. Vi kaster tydelig søppel, og sorterer ikke gjennom esker og skap. Lagre det store søppel feiet når du har mer tid.

Re opp sengen

Ja, vi vet at det er en stor debatt om hvorvidt du skal lage sengen. Du kommer bare til å komme tilbake i det om noen timer. Men hvis vi brukte dette argumentet for andre områder av hjemmet vårt, ville vi aldri ha rene gulv, tøy eller klesvask. Hvorfor vaske noe når det bare skal bli vant igjen? Å lage sengen endrer utseendet på et rom. Det gjør et rom mer innbydende og ryddig.

Plukk opp alle feilplasserte gjenstander på gulvet, sengen, skrivebordet osv.

Legg dem i en kurv, eske eller pose. Dette er gjenstander som hører hjemme i et annet rom i huset. Ikke prøv å ta dem tilbake en om gangen. Bare sett dem alle på ett sted for nå og fortsett.

Rett ut overflater

Hvis det er lenge siden du har ryddet inn her, kan det hende du har store ansamlinger av tingene dine som hører hjemme i rommet ditt, men som ikke er på riktig sted. Ta en kort undersøkelse av disse "tingene". Hvis du i løpet av et minutt eller mindre kan fjerne alt, gjør det. Hvis ikke plasser alt i en container slik at du kan gå gjennom den og organisere den senere.

Fei og mopp eller støvsug

Ikke flytt møbler for å feie eller støvsuge. Bare kjør en rask gjennomkjøring. Hvis du har noen minutter igjen, ta tak i kurvene med "ting" og legg varene i den på de rette områdene.

Ikke la deg legge kurvene for lenge uten tilsyn. Innholdet vil hoper seg opp, søle over og føre til mer rot. Hvis du ikke har tid nå til å sortere gjennom dem, kan du ta ytterligere femten minutter en gang neste dag for å gjøre det. Sørg for at du husket de rene klærne. Hvis det var for mange å brette og legge bort, venter den pent på den oppredde sengen din?

Legg bort forsyningene dine

Tillat deg å reflektere over hvor mye hyggeligere dette kortrengjørte rommet er. Hvis du holder opp med dette regimet regelmessig på rommet ditt, vil du alltid kunne finne sengen din. Og er det ikke det vi alle ønsker.

Beslektede artikler
  1. Fjern spinatflekker i 6 enkle trinn
  2. Hvordan rengjøre en komfyrtopp?
  3. Hvordan rengjør jeg hageverktøy?
  4. Hvordan rengjør jeg en essensiell oljediffusor?
  5. Hvordan rengjør jeg bakgrunnsbilde?
  6. 8 Rengjøringshack som ikke fungerer
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail