Oppussing av kjøkkenet ditt - en rekkefølge

Noen byggherrer liker å installere gulv etter at skapene er installert for å spare penger
Noen byggherrer liker å installere gulv etter at skapene er installert for å spare penger, men du foretrekker kanskje å gjøre det før.

Du trenger ikke å bruke en formue for å få kjøkkenet ditt til å se ut som en million dollar. Lag en plan for kjøkkenoppussingen før du hopper inn med en slegge og begynner å slå ned veggene.

Du kan begynne med å besøke hjemmeforbedringsbutikker og tømme gjennom omformingsmagasiner for å få en ide om hvilken type kjøkken du vil ha. Prøv å innlemme måten kjøkkenet ditt i dag brukes på. Planlegg kjøkkenet ditt i stil med hjemmet ditt. Lite ser verre ut enn å oppdatere et Old-World Craftsman-kjøkken med kirsebærskap og hvite apparater.

Nå er det på tide å komme ned på jobb.

 • 01

  "Angre" kjøkkenet

  Fjern skapdørene først. De fleste skap er festet til veggen med to skruer. Forsikre deg om at du har en plan for å holde skapene oppe når du fjerner skruene.

  Fjern døråpningen og vinduslisten hvis du planlegger å bruke dem på nytt. Skyv en kittkniv ved siden av neglene og trekk forsiktig, mens du jobber deg mot hjørnet.

  Slå av strømmen og fjern apparater og belysningsarmaturer som er koblet direkte. Dekk utsatte ledninger med trådmuttere.

  Bruk et brekkjern til å tvinge paneler fra veggene. Du kan bruke en slegge for brute force, men ikke knus piggene.

 • 02

  Hvem har ansvaret?

  Du kan ansette en totalentreprenør for å føre tilsyn med andre arbeidere, eller du kan ansette dem selv. En totalentreprenør kan ta opptil 30% av den totale kostnaden for prosjektet for å håndtere det for deg, og du vil kanskje bruke pengene til andre formål. Men å ansette en totalentreprenør betyr at du vil bli fritatt fra tilsyn og jage etter tøffe eller uteblivende arbeidere.

  Forsikre deg om at entreprenørene er lisensiert, obligert, forsikret og at de trekker de nødvendige tillatelsene. Be om bevis på dette.

  Etablere en betalingsplan. Det er vanlig å betale ikke mer enn 10% på forhånd, deretter 50% når jobben er halvveis fullført og balansen etter ferdigstillelse.

  Mange entreprenører ønsker ikke å jobbe oppå hverandre og kan be deg om å planlegge dem til å jobbe hver for seg.

 • 03

  Bytt ut daterte kjøkkenrør

  Det er det perfekte tidspunktet å skifte rørleggerarbeid når veggene er åpne. Innse at eldre rørleggerarbeid kan knekke og lekke, så hold skuffene hendige for å fange vannet. Vær forberedt på å bytte ut stengeventilene.

  Vurder å kjøre en ny gassledning hvis forrige komfyr var elektrisk, og installer en avstengningsventilboks for kjøleskapet. Bytt ut all avløp under vasken hvis den er galvanisert.

 • 04

  Bytt ledninger og installer kjøkkenbelysning

  Mange kjøkkenoppussinger innebærer innfelt takbelysning, nye anheng eller belysning av frokostkroker. Ta kontakt med bykodeavdelingen din for å finne ut eventuelle krav til glødelamper, lysrør og halogenpærer.

  Det kan være lurt å vurdere å oppgradere strømbryterboksen til 200 amp - spør elektrikeren om det er nødvendig. Det er viktig å bytte ut alle ledningene, spesielt hvis den nåværende ledningen ikke samsvarer med koden. Hvert apparat - unntatt kanskje kjøleskapet og emhetten - skal ha en dedikert krets.

  Typer av elektriske jobber du må adressere inkluderer:

  • Takbelysning, inkludert innfelt armatur
  • Underskap belysning
  • Koble til oppvaskmaskinen enten direkte eller ved å koble den til en stikkontakt
  • Kabling av avfallshåndtering enten direkte eller ved å koble til en stikkontakt
  • En 120 volt eller 220 volt kontakt for rekkevidde og ovn, avhengig av om det er gass eller elektrisk
  • En beholder for kjøleskapet
  • Ledninger for avtrekksdekselet
  • En beholder for mikrobølgeovnen
  • Benkeplate-mer er alltid bedre
  • Tenk på dimmerbrytere for noen eller hele belysningen
 • 05

  Heng gipsplaten

  Det er på tide å henge gips etter at elektrikeren og rørleggeren er ferdig med jobben. Denne jobben er så lett at du kan bli fristet til å gjøre det selv, men du trenger de riktige verktøyene.

  • 4 x 8 ark gips, ofte kalt Sheetrock, et varemerkebeskyttet navn
  • Utstyrskniv og mange kniver
  • T-firkant
  • Tørrveggspistol
  • Tørrveggskruer, vanligvis 3 centimeter
  • 3 størrelser muddingkniver
  • Blyant

  Mål fra hjørnet til den første studen som er innenfor 122 centimeter. Overfør målingen til gipsveggen og trekk en rett linje ved hjelp av en T-firkant. Klipp langs linjen, igjen med T-firkanten.

  Sprekk gipsplaten med kneet eller hånden for å bryte den. Fest gipsveggen til veggen med skruer, vekselvis hver skrue innen en halv tomme av kanten og omtrent en fot fra hverandre. Støt alltid ferdige kanter til ferdige kanter og uferdige kanter til uferdige kanter. Dette skaper daler.

 • 06

  Mudding-kunsten

  Hanging Sheetrock er en enkel jobb, men gjørme - prosessen med å påføre tynne, flere lag av sammensatt på skjøtene - er en kunst.

  Slam er en fugemasse som er best brukt når den dumpes i en gjørmebakke og smuses rundt for å myke konsistensen. Jobben kan ta opptil tre strøk med gjørme. Tørrmaskinen trenger tre dager for hvert strøk å tørke i mellom. Noen produkter på markedet tørker raskere, men de er kanskje ikke praktiske å bruke på et kjøkken.

  Teip sømmene og gjørmen, og la det hele tørke. Sand, og gjørme igjen med en større gjørmekniv, og spre skjøtemassen videre. La det tørke igjen og puss lett igjen.

  Spred en overflatebehandling med en stor kniv. La det tørke og puss med 150-korn for en jevn overflate.

  Vurder å henge gipsplaten og ansette en ekspert som gjør muddingen hvis dette føles som for mye arbeid.

 • 07

  Mal kjøkkenvegger og tak

  Mange håndverkere kaller seg malere, men få har virkelig et kall. Dette er en jobb som den gjennomsnittlige huseier kan gjøre, men vanligvis kan gjør-det-selv-eiere ikke gjøre det så raskt.

  Mal veggene - eller få dem malt - før skapene installeres. Bruk maling av høy kvalitet, helst halvblank til vegger og tak, fordi den er lett å tørke ned og ikke beholder fuktighet.

  Kjøp de riktige penslene. Vinklede børster fungerer bra på trim, men å kutte rundt taket og gulvet gjøres best med en fire-tommers børste.

  Sørg for å dekke gulvet når du triller i tunge apparater som kjøleskap
  Sørg for å dekke gulvet når du triller i tunge apparater som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.

  Ikke bruk et malingsbrett som du ser på disse HGTV-showene. En fem liters bøtte fungerer bedre. Bland alle malingbokser sammen for å sikre konsistens.

  Kjøp en skjerm for å plassere i bøtta. Bruk en kvalitetsvalse med forlengelse. Noen ganger kan håndtaket fra en garasjepush kost gjøre dobbelt arbeid.

  Skjær i taket og gulvet før du ruller på malingen, og slip deretter mellom kystene med 150-korn sandpapir etter at første strøk er tørt. Påfør to strøk, ikke ett, og planlegg å ta opp malingen etter at skapene er installert.

 • 08

  Installer kjøkkengulv og gulvlister

  Noen byggherrer liker å installere gulv etter at skapene er installert for å spare penger, men du foretrekker kanskje å gjøre det før. Ingen kvart runder er nødvendig.

  Du har flere miljøvennlige valg her. Korkgulv er laget av strippet trebark og etterlater trærne intakte. Det er varmt og innbydende, men kork kan gulne i sollys. Den klør lett og fuktighet får den til å hovne opp.

  Bambusgulv er et gress, ikke et tre. Det fornyer seg hvert tredje til femte år. Be om premium bambus, laget av lim som ikke inneholder formaldehyd. Bambus kan spikres, limes, stiftes eller flytes, og den kommer i både horisontale og vertikale mønstre. Ikke installer den i områder som sannsynligvis blir våte.

  Resirkulert teppe er laget av resirkulerte mat- og drikkebeholdere av plast. Disse livlige fargevalgene har en tendens til å vare lenger enn nylontepper. Det er et støtfritt statisk produkt som ikke avgir flyktige organiske forbindelser, som er en del av den "nye teppelukten", men som kan irritere lungene. Resirkulerte tepper er flekkbestandige.

  Linoleumgulv er et produsert produkt laget av naturlige råvarer som linolje-et bindemiddel hentet fra furutrær uten å skade trærne-fornybare treprodukter, malt kalkstein og jute, en plantefiber. Linoleumgulv er flekkbestandige. De absorberer ikke vann, og de er biologisk nedbrytbare på slutten av levetiden, vanligvis rundt 40 år.

  Tregulv, som brasiliansk kirsebær eller hvitt tigerved, dyrkes i Sør-Europa. De høstes fra godt forvaltede skoger med fornybare ressurser. Brazilian cherry er et konstruert treverk laget av 3-lags konstruksjon ved bruk av formaldehydfrie lim. Det er generelt dyrere, men det er elastisk og vanskeligere enn eik.

 • 09

  Installer kjøkkenskap

  Du vil sannsynligvis ønske å ansette en profesjonell installatør for å henge skapene dine. En proff vil sørge for at skapene er lodde, i vater og er riktig installert.

  I utgangspunktet vil du ha veggskap - som er festet til veggen og ikke berører gulv- og underskap, som også er festet til veggen og ikke berører gulvet. Ikke bare er skapene sikret til hverandre, men de må også være i nivå med hverandre.

  Dine valg i skap inkluderer vanligvis kronforming og bunnlisting, pluss skriftlærde. Skribenter dekker mellomrommene mellom veggen og skapene.

  Firmaet eller butikken som selger skapene dine, skal kunne gi deg kvalifiserte installatører. Det skal ikke ta mer enn en dag å installere skapene.

  Gjennomgå oppsettet med installatøren på forhånd for å forsikre deg om at han vet hvor skapene skal gå. Skapene sitter ikke i flukt med taket eller hjørnene, fordi ikke noe rom er perfekt firkantet, ikke engang nybygg. Det kan hende du må tette mellomrom og røre opp fugen med maling.

  Skapene kan ikke installeres før elektrikere og rørleggere er ferdige.

 • 10

  Bestill og installer kjøkkenbenk

  Det vil føre til den lengste forsinkelsen hvis benkeplatene dine er fabrikert, og installatørene vil insistere på å måle malen med skapene på plass. Du må kanskje vente i syv dager til syv uker.

  Benkeplater i kvarts er varmebestandige og holder seg bedre enn granitt. Det er litt dyrere, men materialet du velger er viktig hvis du ikke planlegger å ombygge kjøkkenet ditt igjen i 50 år til.

 • 11

  Installer backsplash på kjøkkenet

  Ta et utvalg av benkeplaten og skapdøren til favorittbutikken din. Mange ansetter designere som vil hjelpe deg med å velge den perfekte backsplashen. Noen involverer design på diagonalen, og bruker forskjellige størrelser og typer fliser som aksenter. Dette kan være en god måte å plukke opp en komplementær farge på kjøkkenet ditt.

  Backsplash kan installeres på samme tid som benkeplatene hvis det er det samme materialet, produsert av det samme produktet, som kvarts, granitt eller kleberstein. Men backsplash kan ikke installeres før etter at benkeplaten er på plass hvis du velger et materiale som skiller seg fra benkeplaten, for eksempel fliser, aluminium, betong eller tre.

  De fleste tunge benkeplater i stein krever noen dager å sette seg før en installatør vil sette i en backsplash. Det er kanskje ikke viktig, kanskje bare 0,332 tommer, men det kan resultere i en uønsket søm hvis du ikke venter.

 • 12

  Installer maskinvaren

  Maskinvare - trekk og knotter - kan lage eller knuse skapene dine. Velg en stil og type finish som ikke bare utfyller skapene dine, men også alderen til hjemmet ditt. Prøv å unngå trendy utførelser som vil skrike "tidsforskjell" om noen år.

 • 13

  Du er ferdig... nesten

  Ring elektrikeren og rørleggeren tilbake for å installere apparatene. Elektrikere vil fullføre installasjonen ved å legge til stikkplater og trekke stikkontaktene dine fremover for å matche backsplash.

  Avtrekksdekselet ditt blir vanligvis installert først. Dette kan kreve en takjekk for å lufte ut eksosen. Luft aldri eksos direkte på loftet ditt.

  Sørg for å dekke gulvet når du triller i tunge apparater som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Forsikre deg om at hver er justert og loddet.

  Hvis du har en undermontert vask, vil den allerede være installert av benkeplateinstallatørene, men alle andre typer vask er installert etter at benkene og backsplash er på plass. Rørleggeren vil koble opp kranen og sette luftgapet til oppvaskmaskinen din i benkeplaten. Sjekk for lekkasjer. Forsikre deg om at hvert apparat fungerer som det skal før du betaler entreprenørene i sin helhet.

  I skrivende stund er Elizabeth Weintraub, CalBRE # 00697006, meglerassistent i Lyon Real Estate i Sacramento, California.

Siste tanker

Det kan være lurt å ansette en kjøkkendesigner for å tegne et design i målestokk. Kjøp skap, hvitevarer, gulv, lysarmaturer, vask, kran, fliser, gulvlister og maling på forhånd, og få deretter byggetillatelser, hvis nødvendig. Intervjuentreprenører. Du trenger kanskje en elektriker, rørlegger, VVS-entreprenør, gipsvegg, maler, gulv- og / eller fliserinstallatør og et rivningsmannskap.

Beslektede artikler
 1. Hva er poenget med en rund eller oval kjøkkenøy?
 2. Fakta om laminatbacksplash
 3. Sammenligningstabell over korian, kvarts og granitt
 4. Alt du trenger å vite om avfallshåndtering
 5. Hvor dyrt er Corian?
 6. Rangering benkeplater
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail